Kochani powiedzcie czy włosy zazwyczaj wychodzą plackami?
Pozdrawiam
samanta
Re: placki na głowie
#2cześć, mnie wypadają równomiernie na całej głowie. Ale na razie to nie wiadomo czemu. A Tobie plackami? to już nie wiem co gorsze. Masz jakiś sposób na to wypadanie? Bo ja na razie mam załamkę. 

#3samanta pisze:Kochani powiedzcie czy włosy zazwyczaj wychodzą plackami?
Pozdrawiam
samanta
NIE to oznaka choroby, ktora ciezko wytepic.
#4Jest kilka rodzajów łysienie-tradycjne/reguralne- włosy wypadają ale równomiernie, palckowate i androgenowe (zakola, czy czubek głowy u faceta i kobiety) i zalży co Ci dolega taki środek. Na równomierne-PROLAB, na androgenowe-Subrina Recept przeciw wypaaniu a plackowate typowo to nie wiem...
#5Jeżeli mamy do czyneinia z łysieniem typowo plackowatym,to oznacza chorobę i trzeba jak najszybciej udac się do lekarza. Nie jest to normalne zjawisko,czase włosy wychodzą pojedynczo,czasem garsciami. Jedynę co moge poradzic to wizytę u specjalisty.
#6mam pytanie jakiś czas temu rano wstałam i zauważyłam żę pojawił mi sie placek łysizny na glowie ale jeden, nie przejełam sie zbytnio tlumaczyłam sobie ze pewnie nie zauważyłam jak maly (mój synek) mi wyrwał i tyle w tym momencie włosy zaczynają mi odrastać czy musze zglosić sie do dermatologa ?jak myślicie?