Dziękuję wszystkim za informacje i doradztwo.
Pozdrawiam
Re: co myślicie o systemach?
#22hej
wlasnie zastanawiam sie nad takim uzupelnieniem. czy jest ktos (najlepiej facet) ktory moglby przeslac zdjecia i podzielic sie swoja opina??
wlasnie zastanawiam sie nad takim uzupelnieniem. czy jest ktos (najlepiej facet) ktory moglby przeslac zdjecia i podzielic sie swoja opina??
#23Witam
obawiam sie ze czyjes zdjecia i tak cie nie zadowola,czasem nie oddaja rzeczywistego efektu.
Jakub
obawiam sie ze czyjes zdjecia i tak cie nie zadowola,czasem nie oddaja rzeczywistego efektu.
Jakub
#24Czesc
Temat interesuje coraz wiecej osob co widac tutaj . Ja ponownie do rokoko sie udalem po przemysleniach.
Przyznam sie wam , ze zamowilem sobie uzupelnienie .Oczywiscie ze wahania byly ale rozmowa z ich fachowcem mnie przekonala a mam porownanie z rozmowa gdzie indziej.
Temat interesuje coraz wiecej osob co widac tutaj . Ja ponownie do rokoko sie udalem po przemysleniach.
Przyznam sie wam , ze zamowilem sobie uzupelnienie .Oczywiscie ze wahania byly ale rozmowa z ich fachowcem mnie przekonala a mam porownanie z rozmowa gdzie indziej.
#25Jak najbardziej ja moge tez polecic. Noszę taki system od nich od kilku lat i jestem zadowolona
ziza
ziza
#26czy mozecie napisać co to jest na przednia rozmyta linia. Zauwazylem ze hb i sh ma to w swojej ofercie
#27Jest to bardzo cienki material na którym też są włosy. Robione jest to po to aby można było nosić włosy do góry lub z przedziałkiem. Fajne ale delikatne i trzeba na to uważać
#28dokładnie tak. Możesz mieć z różnych materiałów. Podczas konsultacji wybierasz co to ma byc. Ja dodatkowo przednią linię kleje za pomocą kleju. Fajne ale niestety nie trwale 

#29czytam ze tu tez o problemach z lysieniem - wiadomo jedni sie pogodza z utrata wlosow inni poprawiaja swoj wyglad,jak lepiej - dobre pytanie?