Czesc
Czyli to nie jest dla mnie pocieszenie moze sie okazac ze moje braki wlosow na jednej stronie glowy moga sie powiekszyc?
Re: peruka z prawdziwych wlosow
#32Czesc
I chyba nie pozostaje mi nic innego tylko spotkac sie z osoba ktora mi doradzi co robic zeby bylo dobrze.
I chyba nie pozostaje mi nic innego tylko spotkac sie z osoba ktora mi doradzi co robic zeby bylo dobrze.
#33Cześć . Ile osób ma ten sam problem !!! ja jeszcze o spotkaniach nie myślę tylko o takiej ,którą kupię od razu. Już pierwsze oglądania były i jestem zaskoczona pozytywnie .
Naturalne są z pięknych włosów dotykając nie do odróżnienia .
Ogladałaś takie gotowe ?
Naturalne są z pięknych włosów dotykając nie do odróżnienia .
Ogladałaś takie gotowe ?
#34Czesc
Powiem szczerze nie widziałam jeszcze zadnej peruki .i dziekuje za kazda podpowiedz ,a czy w kazdym sklepie sa naturalne wlosy?
Powiem szczerze nie widziałam jeszcze zadnej peruki .i dziekuje za kazda podpowiedz ,a czy w kazdym sklepie sa naturalne wlosy?
#35Obejrzyj chociaż z ciekawości jak peruka wygląda. Piszesz o rozmowie z fachowcem , to przed takim spotkaniem warto coś juz wiedzieć , Jak tylko masz gdzie obejrzec to oglądaj. Naturalne włosy? nie wiem czy w każdym. A gdzie mieszkasz coś może podpowiem 

#36Czesc
Dzieki znalazlam fajny sklep gdzie maja peruki z naturalnych wlosow, powiem szczerze ze wygladaja obiecujaco .tak wiec mam jakas alternatywe zobacze co po spotkaniu z fachowcem. i wtedy zadecyduje co wybrac,ale to dopiero po nowym roku decyzje.
Dzieki znalazlam fajny sklep gdzie maja peruki z naturalnych wlosow, powiem szczerze ze wygladaja obiecujaco .tak wiec mam jakas alternatywe zobacze co po spotkaniu z fachowcem. i wtedy zadecyduje co wybrac,ale to dopiero po nowym roku decyzje.
#37Czas leci a ja jeszcze sie nie zdecydowałam do końca . Naturalna mnie bardzo kusi , jednak cena jest na tyle wysoka ,że nadal się zastanawiam i rozważam różne opcje.
Dowiedziłam się jeszcze o możliwosci ulgi 250 zł od dermatologa , chce to tez wykorzystać .
Dowiedziłam się jeszcze o możliwosci ulgi 250 zł od dermatologa , chce to tez wykorzystać .
#38Czesc
Juz umowilam sie na spotkanie z fachowcem , wiec zobacze na co sie zdecyduje po rozmowie. jestem bardzo ciekawa jak to bedzie.
Juz umowilam sie na spotkanie z fachowcem , wiec zobacze na co sie zdecyduje po rozmowie. jestem bardzo ciekawa jak to bedzie.
#39Jeśli tylko masz możliwości to kupuj naturalną , to jest o niebo wyższy komfort w noszeniu .
Oczywiście wykorzystaj 250 zł ulgi!!!
Oczywiście wykorzystaj 250 zł ulgi!!!
#40I teraz co wybrać inddyjska , super fryzurka - nic dodać nic ująć , prawie taka jak moje kiedyś włosy czy z polskich włosów ? - ale je już muszę dociąć , to muszę zrobić .
Nasz włos najlepszy i dlatego sie zastanawiam jeszcze .
Nasz włos najlepszy i dlatego sie zastanawiam jeszcze .