Imprezka dlaczego odradzasz???? to wcale nie jest takie tragiczne sama mam wklejane kępki i nie narzekam, fajnie sie trzymaja a przede wszystkim wygladają baaaardzo naturalnie
Kepki na dolna powieke tylko do kacika, na gorna cala rzese.A co do malowania to mozna tuszowac albo kupic taki nr ,ze wygldaja jakby juz byly ladnie pomalowane
dla ukochanej kobiety to kto wie? może i bym się pomeczył z tym klejeniem bo tak naprawdę to mi nie wmówicie że nakładacie sztuczne rzęsy dla siebie...
Fajne sa te sztuczne rzesy - ale trzeba miec wprawe zeby sobie je kleic. Przyznam sie ze 1 pare to wlasciwie od razu zniszczylam zanim opanowalam jak sie je klei , a jakie mialam po tym oczy zmeczone . Teraz juz jest wszystko proste , czyli doswiadczenie i praktyka jest potrzebna .
Wiem ,że rzęsy które sie kupuje w sklepach kosmetycznych różnią sie od tych zakupionych w sklepach medycznych. Te drugie bardzo przypominaja nasze orginalne rzesy mozna je malować i nie sciągać codziennie a poza tym trzymaja się około miesiąca ,nawet jeżeli troszke sie odkleja to należy tylko dokleić
Nie kazdemu wypadają rzęsy i brwi po chemi , ale jak wypadną to polecam tylko te zakupione w sklepach medycznych o niebo lepiej wyglądają , mają naturalny wygląd.