do Szymona
Fullmore jest dostepne w Polscejuz dłuzsza chwile.Pisalem nawet tutaj o nim najpierw pytajac kogos czy warto a potem sam podzielilem sie uwaga ze fajna rzecz . Spokojnie mozesz juz go kupowac w kraju,
czesc
Re: maskowanie łysienia
#12Hej
jak ogladam sie w lustrze to coraz mam wieksze zakola,nie podobaja mi sie wcale tacy faceci z zakolami a tu u siebie je widze.
jaka na to moze byc metoda zeby je zlikwidowac - przylkiec cos czy tuszowac tymi specyfikami co tutaj czytam o nich.
ktos ma takie zakola i sobie z nimi radzi? niech napisze.
jak ogladam sie w lustrze to coraz mam wieksze zakola,nie podobaja mi sie wcale tacy faceci z zakolami a tu u siebie je widze.
jaka na to moze byc metoda zeby je zlikwidowac - przylkiec cos czy tuszowac tymi specyfikami co tutaj czytam o nich.
ktos ma takie zakola i sobie z nimi radzi? niech napisze.
#13Najlepszy bez wątpienia sposób - to ścięcie włosów "na zero" - mój znajomy też ma problemy z zakolami - ma taką fryzurę i wygląda o wiele korzystniej.
----------------------------
----------------------------
#14a po co wogole faceci chca maskowac lysienie , od zawsze tak jest ze jeden ma wlosy a drugi lysieje zadna nowosc
jak nas czytaja babki to napiszcie jakich wolicie facetow- lysiejacych czy maskujacych
jak nas czytaja babki to napiszcie jakich wolicie facetow- lysiejacych czy maskujacych
#15ale temat ruszyl, ciekawe co za odzew bedzie.fora sa rozne ,to jest akurat tematyczne dla takich potrzebujacych i wlasnie nieraz z forum dowiesz sie najwazniejszych dla siebie informacji
#16nawet sobie nie zdajecie sprawy jaki to jest problem dla faceta ktory mial fajne wlosy i te fajne juz nie sa bo lysieje,wtedy probuje roznych metod ,a teraz sa naprawde metody nieziemskie zeby poprawic fryzure wiec dlaczego nie skorzystac
#18wlasnie pisze ze znam kogos ,co fajnie w tym wyglada, ale to taki gosc co mu to pasuje i juz 

#19ja jestem za tym, że jak komuś źle z łysiną to niech maskuje, ja wlaśnie tak mam że mi źle i mam system, i uważam że jest kosmiczny 

#20Ja tez jestem zadowolony z efektow. Stosuje juz jakis czas i poki co nie narzekam.