Hej,
chciałabym przedłużyć sobie włosy, to znaczy kupić treskę z włosów naturalnych albo sztucznych jeszcze nie wiem.
Może ktoś zna sklepy gdzie jest duży wybór dopinek do włosów. Dzięki za odpowiedz.
Re: długie włosy
#2poszukaj w profesjonalnych sklepach fryzjerskich w Twoim mieście - na pewno znajdziesz to, czego szukasz
---------------------------------

---------------------------------
#3nie musisz szukać w sklepach fryzjerskich, tylko w takich gdzie mają peruki, jak tak kupuję dopinki.
#5to byś chyba musiała najpierw zobaczyć jakie długie mozna kupić, ale chyba jakieś za tylek to ciężko by było kupić, ja nie widziałam nigdzie, a poza tym to pewnie takie długie to niewygodne pewnie.
#7Cena przedłużenia włosów zależy od tego , czy pasemka włosów są sztuczne czy naturalne. Naturalne pasemko kosztuje od 14 zł do 18zł( w zależności od długosci pasemka). Sztuczne pasemka sa zazwyczja tańsze o ok. 8 zł. Długość pasemka zależy tylko i wyłąćznie od Ciebie, im dłuższe pasemko tym drożej.
#8a na jak długo takie przedłużenie starcza? bo tak się własnie zastanawiam czy by sobie nie zafundowac
#9Niestety nie podpowiem Ci, gdzie można kupić dopinki. Znając życie, znajdziesz coś na allegro. Tam też są fajne urządzenia do układania włosów np lokówki Babyliss takie jak ta spam://spam/nowa-lokowka-owalna-b ... 35484.html
#10a jak ludzie nie maja co układać, to co? a poza tym te wszystkie lokówki czy prostownice to tez najlepsze dla włosów nie są.