Re: jak miec dlugie wlosy?
#22Hmmm najprostszy sposób to zapuszczenie własnych, wprawdzie to trochę potrwa , ale wierzcie mi warto, a z tymi dopinanymi to tylko problem i strach przed wścibskimi oczami
#23Zgadzam sie w pełni poczekać na swoje długie i zero dopinek które tylko niszczą włos.
#24Ja tez jestem za tym zeby bez niczyjej pomocy uzyskać długie włosy, fakt trzeba troszkę cierpliwości jednak na pewno się opłaci .
#25Ja też jakoś wole sklepy stacjonarne i właśnie w mojej okolicy jest taki >> spam://spam.peruki.spam
#26W stacjonarnym zobaczysz i kolor i jakość .Na pewno bezpieczniej się tak kupuje, a nie ze zdjęcia .
#27no raczej w 90% trudno będzie samemu je wychodować mają z tym problemy. Peruki są dobrym rozwiązaniem w takich sytuacjach.
#28Zależy jakiej długości chcesz mieć i to w krótkim czasie ? albo zapuszczasz a jak na już to kupujesz takie najbardziej bezpieczne rozwązanie na wpięcie i wypięcie .(:
#29W sumie to macie racje niektorym z nas niestety włosy rosną baaardzo wolno no i sie krusza. W takim przypadku fajnie ze są dopinki
#30Tak jak poprzednio pisałam , ze warto poczekac na swoje wychodowane tak teraz po wielu przemysleniach stwierdzam ze nie zawsze się da uzyskac w krótkim czasie odpowiednią długośc i w takich wypadkach można sobie zafundować dopinkę , jednak wiem ze tylko od czasu do czasu