hej, potrzebuję na za tydzień kolorową perukę, czerwona najlepiej. Tylko nie tych błyszczących z łańcuchów na choinkę, ale taką normalna, jak włosy. Obeszłam wszystkie place w okolicy i nie znalazłam. A bez niej mi się przebranie zmarnuje.
Gdzie jeszcze mam szukać ?????
Re: kolorowa peruka
#2a w galeriach się rozglądałaś? Ostatnio widziałam takie kolorowe peruki w galerii właśnie, na stoisku z biżuterią, spinkami, ozdobami do włosów. Takie stoiska można znaleźć wszędzie. I peruki takie jak chcesz, czyli w włosów a nie ze z łańcuchów. Nie załamuj się dziewczyno, tylko ruszaj w miasto. I udanej zabawy. Ciekawe, za co się chcesz przebrać?
#3dzięki anulka, życie mi ratujesz, a przebrać się chcę za diabełka. To sama rozumiesz, że bez czerwonej peruki to by było nie najlepiej. 

#5a potem co? trzeba chodzić z takimi czerwonymi, to chyba nie bardzo, chyba że takie rude intensywnie.
#6a czemu nie czerwone? nie podoba się kolorek? ja uważam że taki kolor to super jest, a przeciez nie trzeba od razu farbą, można szamponem.
#7Najchetniej wydalabym na taka peruke 30 zl a nie 140 ,jest taka mozliwosc ?
- czy tylko uzywane na Allegro
- czy tylko uzywane na Allegro
#10a i znalazlam nawet za 25 zl nie na alegro tylko w supermarkecie , przed halloween ,