CZESC
Kobiety maja chyba latwiej przy utracie wlosow ,kupia fajna peruke i juz jest Ok,zawsze moga powiedziec ze byly u fryzjera ,a facet?
Kleska
Juz trace wlosy i kiepsko bez nich wygladam. Czy sa meskie peruki,czy wogole faceci je kupuja.W moim szpitalu widzialem tylko lysych.Nie kazdy tak fajnie wyglada .
Jak ktos moze mi poradzic- czekam .
Re: facet ma chemie
#2cześć rysio, ja też bez włosów wyglądam nieszczególnie. Ale moja kochana żonka zaciągnęła mnie do sklepu z perukami , męskich trochę też było
. I powiem ci, że wcale nie wyglądam jak matoł. Potem musiałem żonkę przepraszać, bo oczywiście nie bardzo miałem spam na wizytę w sklepie dla bab i nie omieszkałem jej tego powiedzieć. Ale teraz jestem jej wdzięczny, szczególnie jak gdzieś razem wychodzimy.
Spytaj jakiejś kobiety w szpitalu, która też ma chemię, o sklep z perukami, na pewno będzie wiedzieć, i śmiało się tam wybierz.
Pozdrawiam.

Spytaj jakiejś kobiety w szpitalu, która też ma chemię, o sklep z perukami, na pewno będzie wiedzieć, i śmiało się tam wybierz.
Pozdrawiam.
#3CZESC
Posłuchałem Twojej rady . Okazalo sie ze w sklepach faktycznie sa meskie peruki i to calkiem fajne, oczywiscie nie wszystke. Narazie tylko ogladalem nie mialem odwagi mierzyć, ale zbieram sie do decyzji zakupu.
dzieki
Posłuchałem Twojej rady . Okazalo sie ze w sklepach faktycznie sa meskie peruki i to calkiem fajne, oczywiscie nie wszystke. Narazie tylko ogladalem nie mialem odwagi mierzyć, ale zbieram sie do decyzji zakupu.
dzieki
#4Witam Panow
Ryszardzie czy juz zdobyles sie na odwage i zmierzyles jakas peruke.Jestem ciekawy ,czy sytuacja byla dla Ciebie stresujaca i czy w peruce wygladales dobrze. Mam taki sam problem ,ale samo przekroczenie progu takiego sklepu mnie przeraza.Moze Twoja odpowiedz doda mi odwagi i pewnosci - na co licze .
Bede wdzieczny za odpowiedz, czekam.
Z powazaniem
Jan
Ryszardzie czy juz zdobyles sie na odwage i zmierzyles jakas peruke.Jestem ciekawy ,czy sytuacja byla dla Ciebie stresujaca i czy w peruce wygladales dobrze. Mam taki sam problem ,ale samo przekroczenie progu takiego sklepu mnie przeraza.Moze Twoja odpowiedz doda mi odwagi i pewnosci - na co licze .
Bede wdzieczny za odpowiedz, czekam.
Z powazaniem
Jan
#5Czesc Panowie
W odpowiedzi na pytania zebralem sie na odwage i przymierzylem klika modeli i ku swojemu zaskoczeniu jeden przypasowal mi idealnie - musialem tylko przyciac baczki .Dokonalem zakupu .nikt sie ze mnie nie smieje .
Moje samopoczucie sie polepszylo.
Sprobujcie.
W odpowiedzi na pytania zebralem sie na odwage i przymierzylem klika modeli i ku swojemu zaskoczeniu jeden przypasowal mi idealnie - musialem tylko przyciac baczki .Dokonalem zakupu .nikt sie ze mnie nie smieje .
Moje samopoczucie sie polepszylo.
Sprobujcie.
#6hej rysio
cieszę sie, że udało mi się pomóc koledze w potrzebie. Od razu lepiej, co?
Powodzenia
cieszę sie, że udało mi się pomóc koledze w potrzebie. Od razu lepiej, co?
Powodzenia

#7Ryszardzie
Gratuluje odwagi ,podbudowales mnie swoja odpowiedzia .Wobec tego nie pozostaje mi nic innego tylko udac sie do juz upatrzonego sklepu i kupic wlosy , tym bardziej ze wiosna sie zbliza.Musze sie zmobilizowac.
Napisze jak juz bedzie po wszystkim.
J.
Gratuluje odwagi ,podbudowales mnie swoja odpowiedzia .Wobec tego nie pozostaje mi nic innego tylko udac sie do juz upatrzonego sklepu i kupic wlosy , tym bardziej ze wiosna sie zbliza.Musze sie zmobilizowac.
Napisze jak juz bedzie po wszystkim.
J.
#8Faceci tez maja takie problemy ,a czemu nie pomoc sobie jak sa mozliwosci.pokazano mi rozne peruki i te co nic nie doplacam i te drozsze .Bardzo dobrze sa zrobione - postep w tej technologii widac od razu porownujac na miejscu dwie peruki.warto zainwestowac w swoj wyglad - brad bo tak sie nazywa ta co ja kupilem jest taka jak wlosy , super sie w niej poczulem
#9Zastanawialem sie dlugo zanim poszedlem obejrzec meskie peruki,zona pozostawila mi te decyzje,ale pomogla mi psychicznie przez te wizyte przebrnac.jeszcze nie wiem co bedzie - czy lysa glowa czy peruka .
#10jak nie wiecie jak będziecie wygladać w peruce, to przecież można pójść do sklepu i zmierzyć, przecież nie zmusi was nikt do zakupu. Ja zanim kupiłam to chyba ze 4 podejścia robiłam, sprzedawcy w takich sklepach, mozna powiedzieć specyficznych, to rozumieją, że to wcale nie jest prosta decyzja. Tak że nie krępujcie się i przymierzajcie.