Niedługo będę zmuszona kupić perukę. Jestem w trakcie brania chemii i tylko czekam jak włosy zaczną mi wychodzić.Mam pytanie czy gdy będzie ciepło moją głową nie będzie spocona pod tą peruką? Czy one przepuszczają powietrze?
Proszę o szybką odpowiedz.J.
Re: peruki a słońce
#2Mam jeszcze jedno pytanie. Jak peruki reagują latem na promienie słoneczne? Pozdrawiam.
#3hej
jeśli chodzi o działanie słońca na perukę, to się nie martw, nic złego się nie dzieje. Są przewiewne, leciutkie, ale jak jest gorąco latem, to niestety w głowę grzeje. Ale jak się ma włosy, to tez jest przecież gorąco w głowę
jeśli chodzi o działanie słońca na perukę, to się nie martw, nic złego się nie dzieje. Są przewiewne, leciutkie, ale jak jest gorąco latem, to niestety w głowę grzeje. Ale jak się ma włosy, to tez jest przecież gorąco w głowę

#4Czesc
Wprawdzie post juz dosc dawno zostal napisany jednak powiem cos co moze zainteresowac osoby ktore nosza peruki. Otoz wiem z doswiadczenia ze noszenie peruki w cieple letnie dni nie stanowi zadnego problemu owszem jest dosc cieplo w glowe jednak ja kupila w sklepie odpowiednie wkladki ,ktore zatrzymuja pot nazywaja sie hedline, Mowie wam ze warto. Nie odczuwa sie goraca, pot nie splywa po skroni....rewelacja. Pozdrawiam
Wprawdzie post juz dosc dawno zostal napisany jednak powiem cos co moze zainteresowac osoby ktore nosza peruki. Otoz wiem z doswiadczenia ze noszenie peruki w cieple letnie dni nie stanowi zadnego problemu owszem jest dosc cieplo w glowe jednak ja kupila w sklepie odpowiednie wkladki ,ktore zatrzymuja pot nazywaja sie hedline, Mowie wam ze warto. Nie odczuwa sie goraca, pot nie splywa po skroni....rewelacja. Pozdrawiam
#6mysle ze nie bardzo jesli nie chcesz zniszczyc peruki. jak sie zawezmiesz to pewnie ze mozna
#8a dlaczego nie? jak się zdejmie zanim sie połozy to przecież nie zaszkodzi peruce, co nie?
#9no wiadomo ze jak zdejmie i sie polozy juz bez peruki to jak kazda z nas bedzie sie solarowac.Ale nie na glowie miec peruke i sie brazowic